Sery

Przy produkcji kulek serowych podstawę stanowi wytworzony wcześniej twaróg.   (Mleko kozie spasteryzowane a następnie zostaje schłodzone do wskazanej temperatury po czym jest Poznaj produkt
KULKI Z SERA KOZIEGO EKO Z CZOSNKIEM I ZIOŁAMI W OLEJU 380 g
Ekologiczne mleko kozie spasteryzowane, a następnie schłodzone do odpowiedniej temperatury, zostaje zaszczepiane żywymi kulturami bakterii f-my Chr.Hansen.
Po okresie inkubacji Poznaj produkt
ROLADKA EKOLOGICZNA Z CZOSNKIEM NIEDŹWIEDZIM 100 g
Ekologiczne mleko kozie spasteryzowane, a następnie schłodzone do odpowiedniej temperatury, zostaje zaszczepiane żywymi kulturami bakterii f-my Chr.Hansen.
Po okresie Poznaj produkt
ROLADKA EKOLOGICZNA NATURALNA 100 g
Mleko kozie zostaje spasteryzowane a następnie schłodzone do wyznaczonej temperatury po czym jest zaszczepiane bakteriami twarogowymi f-my Chr.Hansen.   Po okresie inkubacji powstała Poznaj produkt
TWARÓG EKOLOGICZNY Z MLEKA KOZIEGO 150 g
Jest to serek, który powstaje z ekologicznego mleka pasteryzowanego poprzez zaprawienie go podpuszczką i kulturami bakterii. Po okresie inkubacji uzyskuje się skrzep, Poznaj produkt
SEREK EKOLOGICZNY DO SMAROWANIA "JĘDRUŚ" 150 g
Ser dojrzewający typu holenderskiego, który powstaje z ekologicznego mleka pasteryzowanego poprzez zaprawienie podpuszczką kozią i odpowiednimi kulturami bakterii.
Poznaj produkt
SER DOJRZEWAJĄCY EKOLOGICZNY Z PIEPRZEM ZIELONYM 200 g
Ekologiczne mleko kozie spasteryzowane, a następnie schłodzone do odpowiedniej temperatury zostaje zaszczepione bakteriami serowymi f-my Ch.Hansen, następnie dodana jest podpuszczka. Poznaj produkt
SER DOJRZEWAJĄCY EKOLOGICZNY Z CZOSNKIEM NIEDŹWIEDZIM 200 g
Ekologiczne mleko kozie spasteryzowane, a następnie schłodzone do odpowiedniej temperatury zostaje zaszczepione bakteriami serowymi f-my Ch.Hansen, następnie dodana jest podpuszczka. Poznaj produkt
SER DOJRZEWAJĄCY EKOLOGICZNY Z KOZIERADKĄ 200 g