Wyśmienite burgery ręcznie robione ze świeżego mięsa z udźca indyka z dodatkiem przypraw. Gotowe do smażenia lub grillowania. Sprzedawane na tacce po 2 sztuki o łącznej Poznaj produkt
Burgery drobiowe TASTE STORE
Pyszne firmowe burgery MINI (waga 1 burgera ok. 100 g) ze świeżego mięsa z udźca indyka z naturalnymi przyprawami. Poznaj produkt
Burgery wołowe MINI Taste Store
Mięso z piersi kurczaka przygotowane i przyprawione na grilla. Na patyczku ułatwiającym pieczenie i jedzenie. 1 sztuka waży ok 10 dkg. Poznaj produkt
Lizaki z piersi kurczaka
Skrzydełka kurczaka świeżo marynowane w zalewie z oliwy z dodatkiem ziół i przypraw naturalnych. Gotowe do grillowania. Poznaj produkt
Skrzydełka kurczaka bejcowane w przyprawach i ziołach
Szaszłyki z udzików kurczaka - wytrybowanych, a następnie zamarynowanych w jednej z trzech marynat. Poznaj produkt
Szaszłyki z udzików kurczaka
Delikatna pierś kurczaka pocięta w paski, przygotowana do smażenia Stir-Fry.
W Poznaj produkt
Pierś kurczaka pocięta na Stir-Fry
Pierś kurczaka zagrodowego z wybranych, kontrolowanych ferm z Podlasia. Zwierzęta żywione paszami genetycznie niemodyfikowanymi - 100% surowce roślinne, mineralne i witaminy. Poznaj produkt
Pierś kurczaka zagrodowego karmionego naturalnymi paszami
Kogut wiejski ma wydłużony czas chowu, jest karmiony naturalnym ziarnem pszenicy, przez co ich mięso ma wyjątkowy smak. Cały kogut waży ok. 2 kg i sprzedawany jest w całości. Poznaj produkt
Młody kogut wiejski
Kurczak zagrodowy z wybranych, kontrolowanych ferm z Podlasia. Zwierzęta żywione paszami genetycznie niemodyfikowanymi - 100% surowce roślinne, mineralne i witaminy. Poznaj produkt
Kurczak zagrodowy karmiony naturalnymi paszami
Pieczone w piecu konwekcyjnym uda kaczki. Do odgrzania w domu w piekarniku (polecamy do tego dokupić tłuszcz kaczy) i gotowe do podania. Poznaj produkt
Nogi kaczki pieczone
Wyśmienity pasztet drobiowy z kurczaka ekologicznego i zagrodowego ze świeżymi warzywami oraz naturalnymi przyprawami. Z minimalną ilością bułki tartej. Poznaj produkt
Pasztet Babci Jasi z kurczaka ekologicznego i zagrodowego
Mięsna kaczka rasy barbarie. Marynowana w specjalnej mieszance ziół. Pieczona na rumiano. Fantastyczna na gorąco jako danie główne. Poznaj produkt
Kaczka pieczona
Kurczak zagrodowy pieczony w piecu konwekcyjnym na naturalnych przyprawach. Poznaj produkt
Pieczony kurczak zagrodowy
Indyk długo pieczony w piecu konwekcyjnym.
Podana cena jest za kilogram. Poznaj produkt
Pieczony indyk
Polska gęś owsiana długo pieczona do 5 h w 150 st. w piecu konwekcyjnym. Długie pieczenie w niskiej temperaturze daje efekt zbliżony do pulled pork - mięso jest mięciutkie Poznaj produkt
Pieczona gęś owsiana  +  smalec z gęsi
Ubite kotlety z oczyszczonej piersi kurczaka. Gotowe do przyrządzenia w panierce lub zamarynowania, a następnie ugrillowania czy usmażenia. Poznaj produkt
Kotlety z piersi kurczaka
Ubite kotlety z piersi indyka gotowe do obtoczenia w panierce lub przyprawienia i wrzucenia na grilla. Poznaj produkt
Kotlety z piersi indyka
Szaszłyki z mięsa drobiowego z dodatkiem papryki i cebuli. Poznaj produkt
Szaszłyki drobiowe