Ekologiczne przyprawy jednorodne
Chcesz gotować smacznie i zdrowo? Wybieraj naturalne i ekologiczne przyprawy, które podkreślą smak i wydobędą z Twoich dań to co najlepsze!
Na naszej wirtualnej półce znajdziecie bogaty asortyment ekologicznych przypraw. Pochodzących z gospodarstw nie stosujących środków chemicznych i GMO.
W ofercie między innymi Papryka, Czosnek, Majeranek, Pietruszka, Oregano, Rozmaryn, Proszek Grzybowy, Pieprzy, Sól himalajska i wiele więcej. Przyprawy pochodzą wyłącznie od POLSKICH producentów.
Dołącz do naszych świadomych klientów i wybieraj NATURALNE, DOBRE i POLSKIE produkty.
Zamów online, a my dostarczymy zamówienie pod wskazany adres.
Papryka bogata jest w witaminę C. Używa się jej do sałatek i surówek oraz przyrządzania wielu potraw np. gulaszu i sosów
Poznaj produkt

Papryka ostra nadaje potrawom szczególnie pikantny smak. Dodaje się ją w niewielkich ilościach do gulaszu, mięs ryb, zup, potraw jarzynowych
Poznaj produkt

Papryka wędzona charakteryzuje się wyraźnym i bardzo przyjemnym aromatem dymu wędzarniczego. Doskonale nadaje się do potraw gotowanych, duszonych, pieczonych i smażonych. Nadaje
Poznaj produkt

Papryka bogata jest w witaminę C. Używa się jej do sałatek i surówek oraz przyrządzania wielu potraw np. gulaszu i sosów.
Poznaj produkt

Popularna i znana przyprawa do wszelkich potraw, smacznej domowej kuchni. Czosnkiem przyprawia się sery, sałatę, potrawy z grzybów, mięso, dziczyznę, ryby
Poznaj produkt

Popularna i znana przyprawa do wszelkich potraw, smacznej domowej kuchni. Czosnkiem przyprawia się sery, sałatę, potrawy z grzybów, mięso, dziczyznę, ryby
Poznaj produkt

Czosnek niedźwiedzi jest jednym z największych odkryć ostatnich lat, jeśli chodzi o rośliny zielarskie i przyprawowe, choć lokalnie był wykorzystywany od zawsze. Według
Poznaj produkt

Przyprawa powszechnie stosowana do zup, mięs, ryb, marynat, wędlin. Mielone ziarna pieprzu doskonale nadają się do przyprawiania steków.
Poznaj produkt

Aromatyczna przyprawa do pieczywa. Dodawana jest do konserwowania ogórków w celu zachowania ich jędrności.
Poznaj produkt

Dobry smak uzyskujemy po dodaniu kminku do kwaszonej kapusty, gulaszu oraz pieczeni wieprzowej. Kminkiem przyprawia się też zupy, potrawy z ziemniaków i fasoli
Poznaj produkt

Kolendra służy do przyprawiania wędlin (zwłaszcza mortadeli i serdelowej), pasztetów, konserw mięsnych i rybnych, likierów i wódek oraz wielu
Poznaj produkt

Przyprawa powszechnie stosowana do zup, mięs, marynat, wędlin, nadaje się do przyprawiania surówek warzywnych.
Poznaj produkt

Przyprawa powszechnie stosowana do zup, mięs, ryb, marynat, wędlin. Grubo tłuczone ziarna doskonale nadają się do przyprawiania steków.
Poznaj produkt

Przyprawa powszechnie stosowana do zup, mięs, ryb, marynat, wędlin. Grubo tłuczone ziarna doskonale nadają się do przyprawiania steków.
Poznaj produkt

Przyprawa stosowana do mięs i wędlin.
Poznaj produkt

Proszek grzybowy świetnie się nadaje do różnego rodzaju potraw. Rozdrobniona forma grzybów przyśpiesza i ułatwia ich zastosowanie. Najczęściej stosuje się tę
Poznaj produkt

Majeranek dodaje się głównie do kiełbas, tłustych mięs, pieczeni wieprzowej, baraniej, jagnięcej. Nadaje się wspaniale do przygotowywania zup jarzynowych, pomidorowych, ryb,
Poznaj produkt

Nać pietruszki stosuje się jako dodatek smakowy oraz wzbogacający dodatek w witaminę C. Stosowana jest głównie do zup, rosołów, ziemniaków i sosów.
Poznaj produkt

Jest niezbędną przyprawą do pizzy. Oregano przyprawia się też sałatki, warzywa, sosy, ryby i potrawy z sera.
Poznaj produkt

Przyprawia się nim zupy, gotowane ziemniaki, makarony, dania z drobiu, ryby i dziczyzny, może być również dodawany do sosów.
Poznaj produkt

Dzięki starannie dobranym składnikom, sól ma niepowtarzalny smak i aromat przez co podnosi walory smakowe przygotowywanych potraw
Poznaj produkt

Sól himalajska czarna swą ciemnofioletową barwę zawdzięcza obecności siarki, która odgrywa ogromną rolę w procesie regeneracji nakórka, wpływa korzystnie na
Poznaj produkt

Sól himalajska czarna swą ciemnofioletową barwę zawdzięcza obecności siarki, która odgrywa ogromną rolę w procesie regeneracji nakórka, wpływa korzystnie na
Poznaj produkt

Sól himalajska posiada szeroki zakres barw: od czystej bieli do różu i czerwieni. Ta różnorodność wynika z dominującego minerału. W różowej soli
Poznaj produkt
