
Produkty sypkie

Naturalna herbatka z kwiatów wiśni. Zwiewna, aromatyczna i przywodząca zapach milionów kwiatów wiśni. Aksamitna w smaku i bogata we właściwości
Poznaj produkt


Pyłek kiatowy to naturalny produkt pszczeli oraz niezwykłe źródło składników odżywczych. Wzmacnia organizm, działa antybakteryjnie, detoksacyjnie i dodaje energii.
Poznaj produkt

Ekologiczna kasza jaglana otrzymana z łuszczonego prosa. Doskonała na śniadanie z suszonymi owocami. W wersji wytrawnej może być podawana z duszonymi warzywami
Poznaj produkt

Ekologiczna kasza jaglana otrzymana z łuszczonego prosa. Doskonała na śniadanie z suszonymi owocami. W wersji wytrawnej może być podawana z duszonymi warzywami
Poznaj produkt

Ekologiczna kasza gryczana palona jest najczęściej stosowana jako składnik obiadów w połączeniu z warzywami lub gulaszem oraz jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych
Poznaj produkt

Makaron kukurydziany w kształcie karbowanej wstążki od firmy Fabijańscy to produkt bez glutenu, dzięki czemu może być bezpiecznie spożywany przez osoby chore na celiakię
Poznaj produkt

Ekologiczna mąka kokosowa powstaje w wyniku zmielenia miąższu kokosa. Charakteryzuje się wyraźnym kokosowym zapachem i delikatnym słodkim smakiem. Doskonale nadaje się do
Poznaj produkt

Dzięki starannie dobranym składnikom, sól ma niepowtarzalny smak i aromat przez co podnosi walory smakowe przygotowywanych potraw
Poznaj produkt

Sól himalajska czarna swą ciemnofioletową barwę zawdzięcza obecności siarki, która odgrywa ogromną rolę w procesie regeneracji nakórka, wpływa korzystnie na
Poznaj produkt

Sól himalajska czarna swą ciemnofioletową barwę zawdzięcza obecności siarki, która odgrywa ogromną rolę w procesie regeneracji nakórka, wpływa korzystnie na
Poznaj produkt

Sól himalajska posiada szeroki zakres barw: od czystej bieli do różu i czerwieni. Ta różnorodność wynika z dominującego minerału. W różowej soli
Poznaj produkt

Sól himalajska posiada szeroki zakres barw: od czystej bieli do różu i czerwieni. Ta różnorodność wynika z dominującego minerału. W różowej soli
Poznaj produkt

Ksylitol- tzw. cukier brzozowy jest produktem zastępującym tradycyjny cukier. Produkt ten jest jednak w porównaniu z cukrem dużo zdrowszy, ponieważ ma prawie połowę mniej
Poznaj produkt

Cukier różany jest przysmakiem sezonowym, który warto mieć w domu. Świetnie nadaje się do deserów i wypieków. Ma też wspaniały zapach.
Poznaj produkt

Orkisz to stara pierwotna forma pszenicy. Jej uprawa była modna głównie w średniowieczu. Dzisiaj odtwarza się w wielu krajach ten cenny gatunek ponieważ jego walory zdrowotne
Poznaj produkt

Bulwy topinamburu zawierają inulinę, żelazo, potas, są również bogate w witaminę c i B1. Mają także bardzo niski indeks glikemiczny, a cechy te powodują, że produkty
Poznaj produkt

Kawy, które trafiają na nasze stoły to najczęściej mieszanki różnych odmian, skomponowane tak, aby dostarczyć wielbicielom tego napoju bogactwo smaku i pełnie aromatu.
Poznaj produkt

Biała herbata jest idealnym napojem dla osób poszukujących delikatnego smaku. Pozyskiwana jest z pąków liści zbieranych na szczytach pędów. Jednocześnie
Poznaj produkt

Cejlońska czarna herbata charakteryzuje się przyjemnym i wyrazistym smakiem oraz doskonałym aromatem.
Poznaj produkt

Nasze połączenie zielonej herbaty z ziołami o działaniu relaksującym to doskonałe rozwiązanie dla osób ceniących sobie chwile wyciszenia przy filiżance aromatycznego
Poznaj produkt

Liście zielonej herbaty w połączeniu z orzeźwiającym aromatem mięty. Uwzględniając walory smakowo-zapachowe mieszanki można z powodzeniem zastąpić nią inne codzienne
Poznaj produkt

Liście cejlońskiej zielonej herbaty rosnącej wśród chmur gór Cejlonu są ręcznie zbierane i starannie wyselekcjonowane, dzięki czemu wyróżniają się smakiem
Poznaj produkt
