Przetwory z grzybów leśnych
Oferowane Państwu Grzyby to największe skarby Borów Tucholskich - jednego z najczystszych ekologicznie i największych leśnych kompleksów Polski.
Borowik szlachetny rośnie najczęściej pod sosnami i dębami. Jest on niekwestionowanym królem grzybów na całym świecie. Ten właśnie gatunek zyskał sławę
Poznaj produkt

Mleczaj rydz to jeden ze smaczniejszych grzybów jadalnych.
Nadaje się Poznaj produkt
Nadaje się Poznaj produkt

Jest grzybem o charakterystycznym, bardzo przyjemnym aromacie. Jej lekko goryczkowaty smak zanika w trakcie gotowania. Do marynowania wybieramy najmniejsze i najdelikatniejsze
Poznaj produkt

Podgrzybek brunatny spotykany jest najczęściej w lasach iglastych, pod świerkami, w lasach liściastych, na łąkach wśród traw. Podgrzybki są cenione ze względu na piękny
Poznaj produkt

Produkt ten jest rodzajem sałatki. Unikalne połączenie grzybów duszonych w pomidorach ze śliwką, z dodatkiem oleju.
Poznaj produkt

Rydz uznawany jest za najsmaczniejszy wśród polskich grzybów, wyróżnia się wyjątkowym, niepowtarzalnym smakiem.
Poznaj produkt
