MLEKO EKOLOGICZNE KOZIE PASTERYZOWANE 400 ml
Producent: Capra Campinos
Dostępność: Produkt niedostępny
W związku z zakończeniem sezonu sprzedaż produktów wstrzymana do marca 2021r.
Mleko pasteryzowane a następnie chłodzone do wyznaczonej temperatury.
Mleko rozlewane do buteleczek z tworzywa sztucznego o pojemności 400ml i umieszczone w chłodni.
Termin przydatności do spożycia w porze o wysokich temperaturach (ciepła wiosna, ciepłe lato) 7 - 10 dni.
Termin przydatności do spożycia w porze o niskich temperaturach (późna jesień, zima) 10 - 12 dni.
Zawartość składników pokarmowych w produkcie:
Pojemność 0,4l |
Skład: Mleko kozie ekologiczne pasteryzowane |
Wartośc odżywcza w 100ml |
Wartośc energetyczna 301kj / 72kcal |
Tłuszcz 3,9g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,7g |
Węglowodany 4,6g |
w tym cukry 4,5g |
Białko 3,1g |
Sól 0,09g |
Przechowywać w temp. 4 - 6 st.C |
Dostawa na terenie Warszawy | od 16 zł |
Darmowa dostawa | od 260 zł |
Inne produkty tego producenta
W związku z zakończeniem sezonu sprzedaż produktów wstrzymana do marca 2021r.
Mleko kozie ekologiczne zostaje spasteryzowane.
Po schłodzeniu zostaje zaszczepione bakteriami
Poznaj produkt

W związku z zakończeniem sezonu sprzedaż produktów wstrzymana do marca 2021r.
Przy produkcji kulek serowych podstawę stanowi wytworzony wcześniej
Poznaj produkt

22.90
zł / szt.
W związku z zakończeniem sezonu sprzedaż produktów wstrzymana do marca 2021r.
Ekologiczne mleko kozie spasteryzowane, a następnie schłodzone do odpowiedniej
Poznaj produkt

5.99
zł / szt.
Nasi klienci wybrali także
Sok tłoczony jabłko-mięta jest mętny, pasteryzowany na zimno i zachowuje wszelkie wartości odżywcze. Jeśli więc chcesz cieszyć się najwyższej jakości sokami tłoczonymi,
Poznaj produkt

Napój kokosowy z kulturami bakterii, 300ml.
Kokosowy napój probiotyczny, zawierający żywe kultury bakterii, odpowiedzialne za utrzymanie prawidłowej flory
Poznaj produkt

Ser ekologiczny cheddar ma ostrzejszy, lekko kwaskowaty smak. Ostrość Cheddara zależy od czasu jego dojrzewania. Im dłużej dojrzewa tym jest bardziej ostry.
Półtwardy, ser
Poznaj produkt
