Kefir naturalny 2%
Producent: KLIMEKO
Dostępność: Produkt dostępny
6.50
zł
/ szt.
Ilość zamówienia
Dostawy: na terenie Warszawy
w środy i piątki
w środy i piątki
Powstaje w wyniku ukwaszenia mleka 2% przy użyciu tzw. „grzybków kefirowych”, zawierających mikroorganizmy zdolne do przeprowadzenia fermentacji mlekowej oraz drożdże kefirowe.
Wartość energetyczna: 223 kJ/53kcal
Tłuszcz: 2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 4,7 g
w tym cukry: 4,1 g
Białko: 3,4 g
Sól: 0,10 g*
*zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Dostępne opakowanie: Butelka (HDPE) 400 g
Mleko pasteryzowane, mikroflora grzybków kefirowych
Dostawa na terenie Warszawy | od 16 zł |
Darmowa dostawa | od 260 zł |
Inne produkty tego producenta
Wyprodukowana ze śmietanki normalizowanej mlekiem, zaszczepiona kulturami mlekowymi. Jako jedna z niewielu nie poddawana procesowi homogenizacji. Bez dodatku
Poznaj produkt

Powstaje z mleka dotłuszczonego śmietanką, pasteryzowany i zaszczepiony kulturami bakterii mleczarskich, z dodatkiem bakterii L.casei. Naturalnie gęsty, ma wyjątkowo kremowy
Poznaj produkt

Technologia produkcji taka sama jak przy jogurcie 9%. Różnica wynika jedynie z niższej zawartości tłuszczu tj. 2% oraz z dodatku bakterii Bifidobacterium lactis. Podobnie
Poznaj produkt

Nasi klienci wybrali także
Jabłko-gruszka to smak który uwielbiają zarówno dzieci jak i dorośli. Słodki smak jabłek i gruszek daje przepyszną kombinację smakową.
Naturalnie mętny. Bez
Poznaj produkt

Dorsz to źródło pełnowartościowego białka oraz kwasów z rodziny omega-3, które mają dobroczynny wpływ na serce. Ponadto dorsz jest skarbnicą witamin
Poznaj produkt

Odwirowywana ze świeżego mleka krowiego, pasteryzowana. Posiada słodki i kremowy smak. Idealna do ciast, deserów, bitej śmietany, lub jako dodatek do kawy.
Wartość
Poznaj produkt
