Jogurt naturalny 9% tłuszczu

Producent:
Dostępność: Produkt dostępny
7.35 / szt.
Ilość zamówienia
Dostawy: na terenie Warszawy
w środy i piątki

Powstaje z mleka dotłuszczonego śmietanką, pasteryzowany i zaszczepiony kulturami bakterii mleczarskich, z dodatkiem bakterii L.casei. Naturalnie gęsty, ma wyjątkowo kremowy smak i konsystencję. Nie zawiera mleka w proszku i zagęstników

Wartość energetyczna: 452 kJ/109 kcal

Tłuszcz: 9 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,8 g

Węglowodany: 4,0 g

w tym cukry: 4,0 g

Białko: 3,0 g

Sól: 0,1 g*

*zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Dostępne opakowania: pojemniki 330 g, 700 g;

Mleko pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, żywe kultury bakterii jogurtowych, Lactobacillus paracasei subsp. paracasei (L.casei 01)

Dostawa na terenie Warszawy od 16 zł
Darmowa dostawa od 260 zł
Inne produkty tego producenta
Nasi klienci wybrali także