Jogurt naturalny 2% tłuszczu
Producent: KLIMEKO
Dostępność: Produkt dostępny
7.35
zł
/ szt.
Ilość zamówienia
Dostawy: na terenie Warszawy
w środy i piątki
w środy i piątki
Technologia produkcji taka sama jak przy jogurcie 9%. Różnica wynika jedynie z niższej zawartości tłuszczu tj. 2% oraz z dodatku bakterii Bifidobacterium lactis. Podobnie jak jogurt 9% jest naturalnie gęsty, posiada kremowy smak i konsystencję. Bez dodatku mleka w proszku i zagęstników.
Wartość energetyczna: 256 kJ/61 kcal
Tłuszcz: 2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 6,1 g
w tym cukry: 6,1 g
Białko: 4,6 g
Sól: 0,1 g*
*zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Dostępne opakowania: pojemniki 330 g, 700 g;
Mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Bifidobacterium lactis (BB-12)
Dostawa na terenie Warszawy | od 16 zł |
Darmowa dostawa | od 260 zł |
Inne produkty tego producenta
Wyprodukowana ze śmietanki normalizowanej mlekiem, zaszczepiona kulturami mlekowymi. Jako jedna z niewielu nie poddawana procesowi homogenizacji. Bez dodatku
Poznaj produkt

Powstaje w wyniku ukwaszenia mleka 2% przy użyciu tzw. „grzybków kefirowych”, zawierających mikroorganizmy zdolne do przeprowadzenia fermentacji mlekowej
Poznaj produkt

Wytwarzany z mleka pasteryzowanego chudego i czystych bakterii mleczarskich. Technologia produkcji jest taka sama jak w przypadku sera półtłustego. Cała produkcja jest
Poznaj produkt

Nasi klienci wybrali także
Klasyczny hummus, smaczny po prostu.
Wyśmienity do kanapek lub ze świeżymi warzywami, do dań na ciepło i na zimną przekąskę. Idealny do eksperymentów z innymi
Poznaj produkt

Wyselekcjonowane składniki sprawiają, że olej wyróżnia się zarówno niesamowitym aromatem, jak i intensywnym kolorem. Znakomicie podkreśla smak owoców morza,
Poznaj produkt

Przyprawa powszechnie stosowana do zup, mięs, ryb, marynat, wędlin. Grubo tłuczone ziarna doskonale nadają się do przyprawiania steków.
Poznaj produkt
