Jogurt naturalny 2% tłuszczu 330g
na terenie kraju od poniedziałku do piątku (przygotowanie paczek do wysyłek międzymiastowych do 48h)
W trosce o Twoje zdrowie, nasze wyroby przygotowujemy specjalnie na Twoje zamówienie. Zamówiony przez Ciebie nabiał oraz pasztety, są przyrządzone na bieżąco, bez szkodliwej chemii i konserwantów - które sztucznie utrzymują produkty w długim terminie ważności. Dlatego zamawiając pasztety lub nabiał, otrzymasz je w kolejnym tygodniu od zamówienia. Twoje zadowolenie oraz zdrowie to dla nas najwyższy priorytet. Dziękujemy Ci za zaufanie i życzymy smacznego
Technologia produkcji taka sama jak przy jogurcie 9%. Różnica wynika jedynie z niższej zawartości tłuszczu tj. 2% oraz z dodatku bakterii Bifidobacterium lactis. Podobnie jak jogurt 9% jest naturalnie gęsty, posiada kremowy smak i konsystencję. Bez dodatku mleka w proszku i zagęstników.
Wartość energetyczna: 256 kJ/61 kcal
Tłuszcz: 2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 6,1 g
w tym cukry: 6,1 g
Białko: 4,6 g
Sól: 0,1 g*
*zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Dostępne opakowania: pojemniki 330 g
Mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Bifidobacterium lactis (BB-12)