Ser twarogowy chudy
Producent: KLIMEKO
Dostępność: Produkt dostępny
9.50
zł
/ szt.
Ilość zamówienia
Dostawy: na terenie Warszawy
w środy i piątki
w środy i piątki
Wytwarzany z mleka pasteryzowanego chudego i czystych bakterii mleczarskich. Technologia produkcji jest taka sama jak w przypadku sera półtłustego. Cała produkcja jest wykonywana ręcznie.
Od 2018 roku Tworóg z Dionizowa wpisany jest na Listę Produktów Tradycyjnych prowadzoną przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
Wartość energetyczna: 366 kJ/86kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 4,1 g
w tym cukry: 2,0 g
Białko: 16 g
Sól: 0,09*
*zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Dostępne opakowanie: tacka styropianowa o wadze około 200-250g
Mleko pasteryzowane odtłuszczone, kultury bakterii mlekowych
Dostawa na terenie Warszawy | od 16 zł |
Darmowa dostawa | od 260 zł |
Inne produkty tego producenta
Wyprodukowana ze śmietanki normalizowanej mlekiem, zaszczepiona kulturami mlekowymi. Jako jedna z niewielu nie poddawana procesowi homogenizacji. Bez dodatku
Poznaj produkt

Ser twarogowy „Tworóg” wędzony wytwarzany jest z sera twarogowego „Tworogu” półtłustego. Lekko posolony, a następnie poddany procesowi wędzenia
Poznaj produkt

Powstaje z mleka dotłuszczonego śmietanką, pasteryzowany i zaszczepiony kulturami bakterii mleczarskich, z dodatkiem bakterii L.casei. Naturalnie gęsty, ma wyjątkowo kremowy
Poznaj produkt

Nasi klienci wybrali także
Przyprawa powszechnie stosowana do zup, mięs, ryb, marynat, wędlin. Grubo tłuczone ziarna doskonale nadają się do przyprawiania steków.
Poznaj produkt

Słodkie jabłka otulone białą czekoladą pozwoliły na uzyskanie idealnego balansu smakowego, który rozpieszcza zmysły. Mus świetnie sprawdza się w menu śniadaniowym, jako
Poznaj produkt

Powstaje z mleka 2%, pasteryzowanego, zaszczepionego kulturami bakterii mleczarskich. Polecane przy dolegliwościach trawiennych, chorobach wrzodowych żołądka i dwunastnicy
Poznaj produkt
