Makaron BEZGLUTENOWY soczewica czerwona BIO - rurka 250 g

Dostępność: Produkt dostępny
14.49 / szt.
Ilość zamówienia
Dostawy: na terenie Warszawy
w środy i piątki

Bezglutenowy makaron z czerwonej soczewicy, ekologiczny, na wodzie źródlanej (źródło Kapella wypływające w Górach Kaczawskich w Sudetach - woda naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 ml lat). Makaron cechuje wysoka zawartość miedzi; to także doskonałe źródło fosforu,manganu, żelaza, magnezu i cynku.

składniki - ekologiczna mąka z czerwonej soczewicy, woda źródlana

Wartość odżywcza w 100g

- wartość energetyczna - 1580kJ/378kcal

- tłuszcz - 1,7 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone -0g)

- węglowodany -67g (w tym cukry - 0g)

- błonnik -10g

- białko - 24g

- sól - 0,02**g

Miedź 0,36 mg, mangan 0,48 mg, fosfor 114 mg, żelazo 2,6 mg, cynk 1,5 mg, kwas foliowy 66,7 qg

Dostawa na terenie Warszawy od 16 zł
Darmowa dostawa od 260 zł
Inne produkty tego producenta