Makaron BEZGLUTENOWY soczewica czerwona BIO - rurka 250 g

Dostępność: Produkt niedostępny
14.49 / szt.
Dostawy: na terenie Warszawy w środy i piątki;
na terenie kraju od poniedziałku do piątku (przygotowanie paczek do wysyłek międzymiastowych do 48h)

Bezglutenowy makaron z czerwonej soczewicy, ekologiczny, na wodzie źródlanej (źródło Kapella wypływające w Górach Kaczawskich w Sudetach - woda naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 ml lat). Makaron cechuje wysoka zawartość miedzi; to także doskonałe źródło fosforu,manganu, żelaza, magnezu i cynku.

składniki - ekologiczna mąka z czerwonej soczewicy, woda źródlana

Wartość odżywcza w 100g

- wartość energetyczna - 1580kJ/378kcal

- tłuszcz - 1,7 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone -0g)

- węglowodany -67g (w tym cukry - 0g)

- błonnik -10g

- białko - 24g

- sól - 0,02**g

Miedź 0,36 mg, mangan 0,48 mg, fosfor 114 mg, żelazo 2,6 mg, cynk 1,5 mg, kwas foliowy 66,7 qg