Baton Warszawski

Baton Warszawski

Wszystko zaczęło się w 2014 roku. Na pierwszy wspólny wyjazd Alicja upiekła bezcukrowe ciastka inspirując się przepisami i deserami Pawła. Był to prototyp Batona. Przekąski świetnie sprawdziły się nie tylko w podróży, ale też w pracy czy szkole.

Zdaliśmy sobie sprawę, że nie ma na rynku słodyczy, które w 100% spełniałyby nasze oczekiwania. Założyliśmy, że nie jesteśmy jedyni i zaczęliśmy działać. Wypracowaliśmy recepturę i batony zaczęliśmy rozdawać znajomym. Niedługo później zaczęły się do nas zgłaszać pierwsze sklepy, a potem hurtownie.

Zawsze zależało nam przede wszystkim na wysokiej jakości składnikach i przemyślanym, policzonym składzie, ale też cieszymy się, że z tej małej rodzinnej firmy wyrosła firma o ogólnopolskim zasięgu. Dzięki temu prawdziwie zdrowa żywność jest bardziej dostępna dla każdego.