Ser BIO CHEDDAR 125G w plastrach
Producent: Serabio
Dostępność: Produkt niedostępny
7.45
zł
/ szt.
Dostawy: na terenie Warszawy w środy i piątki;
na terenie kraju od poniedziałku do piątku (przygotowanie paczek do wysyłek międzymiastowych do 48h)
na terenie kraju od poniedziałku do piątku (przygotowanie paczek do wysyłek międzymiastowych do 48h)
Ser ekologiczny cheddar ma ostrzejszy, lekko kwaskowaty smak. Ostrość Cheddara zależy od czasu jego dojrzewania. Im dłużej dojrzewa tym jest bardziej ostry.
Półtwardy, ser dojrzewający
pasteryzowane, ekologiczne mleko krowie, sól, sól wapniowa, kultury bakterii kwasu mlekowego (z mleka), podpuszczka mikrobiologiczna.
Inne produkty tego producenta
SER z ZIARNAMI, wyprodukowany z mleka konwencjonalnego to ser dojrzewający z udziałem probiotycznych bakterii kwasu mlekowego LAB, które pełnią ważną rolę
Poznaj produkt
6.95
zł / szt.
Tylżycki to ser ekologiczny o kremowym, wyraźnym, lekko kwaskowatym smaku, ceniony przez smakoszy serów o zdecydowanym bukiecie smakowym. Jego receptura i skład
Poznaj produkt
7.45
zł / szt.
Ser ekologiczny Maasdam to produkt o pełno-mlecznym, lekko słodkim, orzechowym smaku z delikatną owocową nutą. Ser ten nawet po upływie 7 tygodni leżakowania cały czas dojrzewa,
Poznaj produkt
7.45
zł / szt.