Toczony z nerkowców z kozieradką i suszonymi grzybami

Producent:
Dostępność: Produkt dostępny
22.50 / szt.
Ilość zamówienia
Dostawy: na terenie Warszawy
w środy i piątki

Wyrazisty w smaku, kremowy ser tworzony z orzechów nerkowca poddanych procesowi fermentacji żywymi kulturami bakterii. Produkt w 100% roślinny / wegański. Ser niezwykły. Selekcjonowane, tylko zdrowe, suszone zaraz po zebraniu grzyby z Borów Tucholskich, aromatyczna kozieradka oraz fermentowane orzechy nerkowca tworzą oryginalny, bardzo silny smak umami. Ten ser to udane połączenie polskości i orientu.

Bez glutenu, bez konserwantów.

150 g netto.

Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +6°C.

Skład: orzechy nerkowca*, woda źródlana, olej kokosowy, płatki drożdżowe, suszone grzyby, kozieradka, sól himalajska, żywe kultury bakterii. Może zawierać śladowe ilości soi, migdałów i sezamu.

*alergen

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • wartość energetyczna: 1777 kJ/436 kcal
  • tłuszcz 41,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 24,2 g
  • węglowodany 5,1 g w tym cukry <0,5 g
  • błonnik 3,4 g
  • białko 8,4 g
  • sól 0,8 g
Dostawa na terenie Warszawy od 16 zł
Darmowa dostawa od 260 zł
Inne produkty tego producenta