Jednorodne

Sól himalajska posiada szeroki zakres barw: od czystej bieli do różu i czerwieni. Ta różnorodność wynika z dominującego minerału. W różowej soli Poznaj produkt
SÓL HIMALAJSKA RÓŻOWA W MŁYNKU 180G
Sól himalajska posiada szeroki zakres barw: od czystej bieli do różu i czerwieni. Ta różnorodność wynika z dominującego minerału. W różowej soli Poznaj produkt
SÓL HIMALAJSKA RÓŻOWA 360G
Jak opisuje literatura zielarska ziele tymianku może pomóc w trawieniu tłustych potraw. Jest przydatnym dodatkiem do wieprzowiny, baraniny, kaczki lub gęsi. Stosuje się go Poznaj produkt
TYMIANEK EKOLOGICZNY 20G
Jest to jedna z najstarszych i najbardziej znanych przypraw, niezastąpiona do zup, rosołów, duszonych warzyw, sosów, wędlin potraw smażonych, galaretek itp. Liść Poznaj produkt
LIŚĆ LAUROWY EKOLOGICZNY 10G
Pieprz długi polecany jest do marynat, bulionów, gulaszy, mięs i serów. Sprawdzi się również jako dodatek do przetworów owocowych i deserów. Można Poznaj produkt
PIEPRZ DŁUGI EKOLOGICZNY 50G
Susz młodego koperku stosuje się jako dodatek smakowy oraz wzbogacający dodatek w witaminę C. Stosowana jest głównie do zup, rosołów, ziemniaków Poznaj produkt
KOPEREK EKOLOGICZNY 30G
Bazylią przyprawia się sosy do spaghetti, ryby, potrawy duszone, potrawy z grzybów, zupy, sałatki, kurczaki, potrawy z jaj i ryżu. Poznaj produkt
Bazylia Ekologiczna 25G