Nabiał i jaja
Naturalne, ekologiczne, pyszne i zdrowe – właśnie takie są produkty w naszym sklepie. W sekcji nabiał i jaja znajdziesz masło, sery, mleko, śmietanę, jogurty, maślankę, kefir i jajka od kur z wolnego wybiegu! A to wszystko od naszych rodzimych POLSKICH producentów!
Bez żadnych barwników, konserwantów i wzmacniaczy smaku. Bez masowej produkcji!
Ekologiczny nabiał jest zdecydowanie zdrowszy, ponieważ zwierzęta dające mleko lub znoszące jaja muszą być hodowane w specjalnych warunkach i odpowiednio karmione.
Zmień nawyki żywieniowe swoje i bliskich. Zadbaj o jutro!
Nasze BIO-masło klarowane Ghee otrzymywane jest wyłącznie z masła ekologicznego, a samo klarowanie odbywa się „bez pośpiechu" po to, aby dokładnie usunąć z niego
Poznaj produkt

W związku z zakończeniem sezonu sprzedaż produktów wstrzymana do marca 2021r.
Przy produkcji kulek serowych podstawę stanowi wytworzony wcześniej
Poznaj produkt

22.90
zł / szt.
W związku z zakończeniem sezonu sprzedaż produktów wstrzymana do marca 2021r.
Ser dojrzewający typu holenderskiego, który powstaje z ekologicznego mleka
Poznaj produkt

19.90
zł / szt.
W związku z zakończeniem sezonu sprzedaż produktów wstrzymana do marca 2021r.
Ekologiczne mleko kozie spasteryzowane, a następnie schłodzone do odpowiedniej
Poznaj produkt

19.90
zł / szt.
W związku z zakończeniem sezonu sprzedaż produktów wstrzymana do marca 2021r.
Ekologiczne mleko kozie spasteryzowane, a następnie schłodzone do odpowiedniej
Poznaj produkt

19.90
zł / szt.
Wytwarzane ze spasteryzowanej ukwaszonej śmietany bez dodatku soli, barwników, konserwantów i aromatów. Posiada gładką konsystencję i naturalny śmietankowy
Poznaj produkt

10 świeżych jaj z chowu ekologicznego
Poznaj produkt

Masło ekologiczne ręcznie formowane 82%, wyrabiane jest tradycyjnie tylko ze śmietany ekologicznej, ukwaszanej bakteriami fermentacji mlekowej LAB. Posiada orzeźwiający, śmietankowy smak
Poznaj produkt

Jaja z wolnego wybiegu 10 sztuk
Poznaj produkt

Wytwarzany z pełnego mleka pasteryzowanego, posiada wyjątkowo gładką konsystencję, łatwo się smaruje. Idealny do kanapek i twarożku, doskonały do sporządzania serników
Poznaj produkt

Wytwarzany z mleka pasteryzowanego chudego i czystych bakterii mleczarskich. Technologia produkcji jest taka sama jak w przypadku sera półtłustego. Cała produkcja jest
Poznaj produkt

W związku z zakończeniem sezonu sprzedaż produktów wstrzymana do marca 2021r.
Mleko kozie zostaje spasteryzowane a następnie schłodzone do wyznaczonej temperatury po
Poznaj produkt

8.90
zł / szt.
W związku z zakończeniem sezonu sprzedaż produktów wstrzymana do marca 2021r.
Jest to serek, który powstaje z ekologicznego mleka pasteryzowanego poprzez zaprawienie
Poznaj produkt

8.90
zł / szt.
Wytwarzany z mleka pasteryzowanego i czystych kultur bakterii, smakiem i kształtem nawiązuje do rękodzieł naszych babć. Ręcznie wylewany w chusty serowarskie. Idealny do
Poznaj produkt

Ser twarogowy „Tworóg” wędzony wytwarzany jest z sera twarogowego „Tworogu” półtłustego. Lekko posolony, a następnie poddany procesowi wędzenia
Poznaj produkt

W związku z zakończeniem sezonu sprzedaż produktów wstrzymana do marca 2021r.
Ekologiczne mleko kozie spasteryzowane, a następnie schłodzone do odpowiedniej
Poznaj produkt

7.50
zł / szt.
Jaja ekologiczne 6 szt
Poznaj produkt

Tylżycki to ser ekologiczny o kremowym, wyraźnym, lekko kwaskowatym smaku, ceniony przez smakoszy serów o zdecydowanym bukiecie smakowym. Jego receptura i skład
Poznaj produkt

Gouda to ser ekologiczny o mlecznym, kremowym smaku i delikatnej, gładkiej konsystencji. Jego smak zmienia się w trakcie dojrzewania i staje się bardziej pełny
Poznaj produkt

Ser ekologiczny Maasdam to produkt o pełno-mlecznym, lekko słodkim, orzechowym smaku z delikatną owocową nutą. Ser ten nawet po upływie 7 tygodni leżakowania cały czas dojrzewa,
Poznaj produkt

SER z SUSZONYMI POMIDORAMI i CZOSNKIEM, wyprodukowany z mleka konwencjonalnego to ser dojrzewający z udziałem probiotycznych bakterii kwasu mlekowego LAB, które
Poznaj produkt

Ser ekologiczny cheddar ma ostrzejszy, lekko kwaskowaty smak. Ostrość Cheddara zależy od czasu jego dojrzewania. Im dłużej dojrzewa tym jest bardziej ostry.
Półtwardy, ser
Poznaj produkt

SER z ZIARNAMI, wyprodukowany z mleka konwencjonalnego to ser dojrzewający z udziałem probiotycznych bakterii kwasu mlekowego LAB, które pełnią ważną rolę
Poznaj produkt

Wytwarzany z sera pełnotłustego, panierowany w mieszance ziół, przypraw i soli. Poddany procesowi pieczenia. Posiada niepowtarzalny, wyrazisty smak. Idealny składnik
Poznaj produkt
