Sery

Przy produkcji kulek serowych podstawę stanowi wytworzony wcześniej twaróg.   (Mleko kozie spasteryzowane a następnie zostaje schłodzone do wskazanej temperatury po czym jest Poznaj produkt
KULKI Z SERA KOZIEGO EKO Z CZOSNKIEM I ZIOŁAMI W OLEJU 380 g
Ekologiczne mleko kozie spasteryzowane, a następnie schłodzone do odpowiedniej temperatury, zostaje zaszczepiane żywymi kulturami bakterii f-my Chr.Hansen.
Po okresie inkubacji Poznaj produkt
ROLADKA EKOLOGICZNA Z CZOSNKIEM NIEDŹWIEDZIM 100 g
Ekologiczne mleko kozie spasteryzowane, a następnie schłodzone do odpowiedniej temperatury, zostaje zaszczepiane żywymi kulturami bakterii f-my Chr.Hansen.
Po okresie Poznaj produkt
ROLADKA EKOLOGICZNA NATURALNA 100 g
Mleko kozie zostaje spasteryzowane a następnie schłodzone do wyznaczonej temperatury po czym jest zaszczepiane bakteriami twarogowymi f-my Chr.Hansen.   Po okresie inkubacji powstała Poznaj produkt
TWARÓG EKOLOGICZNY Z MLEKA KOZIEGO 150 g
Jest to serek, który powstaje z ekologicznego mleka pasteryzowanego poprzez zaprawienie go podpuszczką i kulturami bakterii. Po okresie inkubacji uzyskuje się skrzep, Poznaj produkt
SEREK EKOLOGICZNY DO SMAROWANIA "JĘDRUŚ" 150 g
Ser dojrzewający typu holenderskiego, który powstaje z ekologicznego mleka pasteryzowanego poprzez zaprawienie podpuszczką kozią i odpowiednimi kulturami bakterii.
Poznaj produkt
SER DOJRZEWAJĄCY EKOLOGICZNY Z PIEPRZEM ZIELONYM 200 g
Ekologiczne mleko kozie spasteryzowane, a następnie schłodzone do odpowiedniej temperatury zostaje zaszczepione bakteriami serowymi f-my Ch.Hansen, następnie dodana jest podpuszczka. Poznaj produkt
SER DOJRZEWAJĄCY EKOLOGICZNY Z CZOSNKIEM NIEDŹWIEDZIM 200 g
Ekologiczne mleko kozie spasteryzowane, a następnie schłodzone do odpowiedniej temperatury zostaje zaszczepione bakteriami serowymi f-my Ch.Hansen, następnie dodana jest podpuszczka. Poznaj produkt
SER DOJRZEWAJĄCY EKOLOGICZNY Z KOZIERADKĄ 200 g
Ser ekologiczny cheddar ma ostrzejszy, lekko kwaskowaty smak. Ostrość Cheddara zależy od czasu jego dojrzewania. Im dłużej dojrzewa tym jest bardziej ostry. Półtwardy, ser Poznaj produkt
Ser BIO CHEDDAR 125G w plastrach
Ser ekologiczny Maasdam to produkt o pełno-mlecznym, lekko słodkim, orzechowym smaku z delikatną owocową nutą. Ser ten nawet po upływie 7 tygodni leżakowania cały czas dojrzewa, Poznaj produkt
Ser BIO MAASDAM 125G w plastrach
SER z SUSZONYMI POMIDORAMI i CZOSNKIEM, wyprodukowany z mleka konwencjonalnego to ser dojrzewający z udziałem probiotycznych bakterii kwasu mlekowego LAB, które Poznaj produkt
Ser z suszonymi pomidorami i czosnkiem 125G w plastrach
Tylżycki to ser ekologiczny o kremowym, wyraźnym, lekko kwaskowatym smaku, ceniony przez smakoszy serów o zdecydowanym bukiecie smakowym. Jego receptura i skład Poznaj produkt
Ser BIO TYLŻYCKI  125G w plastrach