Produkowany z sera pełnotłustego, panierowany w mieszance ziół, przypraw i soli. Dzięki przyprawom śmietankowy twarożek zamienia się w aromatyczny
Poznaj produkt

Wytwarzany z sera pełnotłustego, panierowany w mieszance ziół, przypraw i soli. Poddany procesowi pieczenia. Posiada niepowtarzalny, wyrazisty smak. Idealny składnik
Poznaj produkt

Wytwarzany z sera pełnotłustego, panierowany w mieszance ziół, przypraw i soli. Poddany procesowi wędzenia w naturalnym dymie wędzarniczym. Posiada niepowtarzalny,
Poznaj produkt

Wytwarzany z mleka pasteryzowanego i czystych kultur bakterii, smakiem i kształtem nawiązuje do rękodzieł naszych babć. Ręcznie wylewany w chusty serowarskie. Idealny do
Poznaj produkt

Ser twarogowy „Tworóg” wędzony wytwarzany jest z sera twarogowego „Tworogu” półtłustego. Lekko posolony, a następnie poddany procesowi wędzenia
Poznaj produkt

Produkowany z sera pełnotłustego, panierowany w mieszance ziół, przypraw i soli. Dzięki przyprawom śmietankowy twarożek zamienia się w aromatyczny
Poznaj produkt

Produkowany z sera pełnotłustego, panierowany w mieszance ziół, przypraw i soli. Dzięki przyprawom śmietankowy twarożek zamienia się w aromatyczny
Poznaj produkt

Wytwarzany z pełnego mleka pasteryzowanego, posiada wyjątkowo gładką konsystencję, łatwo się smaruje. Idealny do kanapek i twarożku, doskonały do sporządzania serników
Poznaj produkt

Wytwarzany z mleka pasteryzowanego chudego i czystych bakterii mleczarskich. Technologia produkcji jest taka sama jak w przypadku sera półtłustego. Cała produkcja jest
Poznaj produkt

Ser ekologiczny Maasdam to produkt o pełno-mlecznym, lekko słodkim, orzechowym smaku z delikatną owocową nutą. Ser ten nawet po upływie 7 tygodni leżakowania cały czas dojrzewa,
Poznaj produkt

SER z SUSZONYMI POMIDORAMI i CZOSNKIEM, wyprodukowany z mleka konwencjonalnego to ser dojrzewający z udziałem probiotycznych bakterii kwasu mlekowego LAB, które
Poznaj produkt

Ser ekologiczny cheddar ma ostrzejszy, lekko kwaskowaty smak. Ostrość Cheddara zależy od czasu jego dojrzewania. Im dłużej dojrzewa tym jest bardziej ostry.
Półtwardy, ser
Poznaj produkt
