JOGURT NATURALNY EKOLOGICZNY Z MLEKA KOZIEGO 150 g
Producent: Capra Campinos
Dostępność: Produkt dostępny
4.95
zł
/ szt.
Ilość zamówienia
Dostawy: na terenie Warszawy w środy i piątki;
na terenie kraju od poniedziałku do piątku (przygotowanie paczek do wysyłek międzymiastowych do 48h)
na terenie kraju od poniedziałku do piątku (przygotowanie paczek do wysyłek międzymiastowych do 48h)
Mleko kozie ekologiczne zostaje spasteryzowane.
Po schłodzeniu zostaje zaszczepione bakteriami jogurtowymi mleka przerobowego.
Po kilkugodzinnej inkubacji i uzyskaniu oczekiwanej kwasowości uzyskany jogurt po lekkim schłodzeniu zostaje rozlany do kubeczków a po ich zamknięciu " platynkami "wstawiony do chłodni.
Termin przydatności do spożycia 16 - 18 dni.
Zawartość składników pokarmowych w produkcie:
Jogurt ekologiczny naturalny - nie zawiera glutenu
Skład: Mleko kozie ekologiczne pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis).
Wartość odżywcza w 100g
- Wartość energetyczna 234kj / 56kcal
- Tłuszcz 3,8g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,3g
- Węglowodany 2,6g w tym cukry 2,5g
- Białko 2,9g Sól 0,09g
Przechowywać w temp. 2 - 6 st.C
Inne produkty tego producenta
W związku z zakończeniem sezonu sprzedaż produktów wstrzymana do marca 2021r.
Ekologiczne mleko kozie spasteryzowane, a następnie schłodzone do odpowiedniej
Poznaj produkt

19.90
zł / szt.
Ekologiczne mleko kozie spasteryzowane, a następnie schłodzone do odpowiedniej temperatury, zostaje zaszczepiane żywymi kulturami bakterii f-my Chr.Hansen.
Po okresie inkubacji Poznaj produkt
Po okresie inkubacji Poznaj produkt

Ekologiczne mleko kozie spasteryzowane, a następnie schłodzone do odpowiedniej temperatury, zostaje zaszczepiane żywymi kulturami bakterii f-my Chr.Hansen.
Po okresie Poznaj produkt
Po okresie Poznaj produkt

5.99
zł / szt.