Ręcznie robione pierożki Babci Jasi. Pielmieni to rodzaj pierożków, których przepis pochodzi ze wschodu. W cienkie ciasto zawinięte jest doskonale doprawione mięso Poznaj produkt
Pielmieni Babci Jasi
Ręcznie robione, wyśmienite, delikatne pierogi Babci Jasi z mięsem królika. Polecamy dla dzieci! Poznaj produkt
Pierogi Babci Jasi z królikiem
Wyborne ręcznie robione pierożki Babci Jasi, na cienkim cieście ze 100% mięsem z piersi kaczki, majerankiem i z podsmażoną cebulką, pieprzem i solą. W pełni Poznaj produkt
Pierogi Babci Jasi z mięsem z piersi kaczki
Ręcznie robione, tradycyjne charakterystycznie zawijane pierożki z czystym mięsem wołowym. Pyszny domowy wyrób Babci Jasi. Najlepiej smakują z bulionem lub barszczem Poznaj produkt
Uszka z mięsem wołowym Babci Jasi